Welkom bij Haar Opera, een plek waar jij jezelf kan worden. Hier draait het allemaal om MINDSTYLE: Wij helpen je graag de juiste mindset en stijl te vinden.

Zie het als een spa beleving: We willen je een totaal pakket aanbieden, waarbij jij het middelpunt bent.

Wij denken dat een mooi kapsel begint bij gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Daarvoor moet je eerst ontstressen. Dat gebeurt al als je bij ons naar binnen loopt, want we zijn meer dan een kapsalon alleen. Wij gaan samen met jou kijken naar het oplossen van eventuele problemen met haar en hoofdhuid. Dat doen we met behulp van een Micro camera en haaranalyse.
Daarnaast knippen en kleuren wij op maat. We zijn bekend met de allernieuwste knip- en kleurtechnieken.

Door middel van een kleuranalyse kunnen wij bepalen welke kleuren het beste bij jou passen. Het kleuren van het haar gebeurt met een speciale biologische haarkleuring zonder ammoniak en PPD. Hierdoor word je haar vitaler, zijn de kleuren intenser en je behoudt een langdurige glans. Wie wil dat niet?
Ook bieden wij binnen Haar Opera de mogelijkheid om je nagels te verwennen en je wenkbrauwen en wimpers weer optimaal te maken.

Haar Opera is er voor iedereen, van jong tot oud. Wil je snel een festival look, een formal look of juist iets voor langere tijd? Kom binnen.
Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom. Ook zonder afspraak.

Life is more beautiful when you meet the right hairdresser.

Graag tot ziens bij Haar Opera